Alleen ga je sneller...

6 augustus 2020

 • 

5 minuten leestijd

Terug naar overzicht Vakantietijd. Tijd van bezinning. Tijd om terug te kijken naar alle mooie dingen die we mochten realiseren maar ook een tijd om vooruit te kijken. Wat gaan we doen. Waar willen we heen.

Ik hoef jullie niet te vertellen dat het gekke tijden zijn geweest de afgelopen maanden. Ook Mandelo werd er mee geconfronteerd. Maar doormiddel van deze blog wil ik jullie graag laten weten dat het (gelukkig) nog goed met ons gaat. Graag even een update!

Mooi man.

Mijn drive is om klanten blij te maken en mooie dingen realiseren. Mensen die mij kennen weten dat ik het soms lastig vind om focus aan te brengen. In het afgelopen jaar heb ik bedacht dat deze drive ook mijn focus moet zijn. Welke dienstverlening of producten we dan ook leveren. Uiteindelijk draait het om volledige ontzorging en een goed advies. Advies vanuit specialisme maar ook vanuit het hart. Om deze reden hoef je ons tegenwoordig geen Mandelo Vormgeving meer te noemen maar gewoon (ook officieel) MANDELO.

Voor Nijkerk on Ice verzorgden we alle on- en offline communicatie.

Alleen ga je sneller…

Samen met specialistische vakmensen om mij heen heb ik Mandelo nog verder kunnen professionaliseren. In het afgelopen jaar zijn er enorm mooie samenwerkingen ontstaan of verder ontwikkeld. Leuk om te horen van klanten dat we samenwerken met goede partijen:) Misschien een beetje cliché maar; Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Toch?! Dan bestaat er ook geen concurrentie naar mijn mening. Dan ontstaat er een prachtig netwerk van echte vakmensen! Een droom van mij is om al deze mensen in een collectief met elkaar te laten samenwerken.

Even een aantal samenwerkingen/partners uitgelicht:

Nieuwe partner bij Mandelo

Allereerst Rob. Jullie kennen hem misschien als dé vormgever bij Mandelo. Maar sinds kort mag ik hem ook mijn zakelijke partner noemen. Omdat Rob de stap durfde te zetten van een groot bureau naar een relatief kleine onderneming heb ik enorm veel vertrouwen in zijn rol binnen Mandelo. Hij heeft de afgelopen maanden bewezen een waardevolle vakman te zijn met oog voor detail. Hij heeft al vele klanten doen verbazen. Vanaf september hoopt hij onze (voorheen stagiair) Maurice in te gaan werken als junior designer. Super gaaf om te zien dat Mandelo deze stappen kan nemen op het gebied van design. Met de gedrevenheid van Maurice en begeleiding van Rob moet dit absoluut een goed team gaan vormen.

Plate

De volgende samenwerking die ik graag wil uitlichten is met Pieter van Plate. Ondertussen werken we al een aantal jaren samen. Gaaf dat één van onze klanten ons met elkaar in contact heeft bracht. Het heeft zeer zeker geen windeieren gelegd. In Plate heeft Mandelo een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem gevonden waar veel klanten ondertussen gretig gebruik van maken. Nieuwe content toevoegen is een eitje. Doordat we één van de eerste partners waren zitten we nog steeds dicht op het vuur. Functies die wij er graag in willen hebben worden er vaak al snel ingefietst. Op dit moment zijn we samen met Plate een E-commerce project aan het realiseren. Wat even onmogelijk leek gaat nu toch echt gebeuren. Bedankt Pieter!

Leadlogic

M’n website staat live. En nu dan… ‘Ik wil graag meer demo-aanvragen’. ‘Kunnen jullie er niet voor zorgen dat we nog beter gevonden worden’. ‘Het zou mooi zijn als we meer interieuradviezen gaan verkopen’. Voor deze vragen vonden wij partner Leadlogic. Excellent in online marketing. Met ons vaste aanspreekpunt Lammert zorgen we voor een optimale vindbaarheid. Heb jij een online marketing partner die totaal niet transparant is in wat ze voor je doen? Welkom bij Leadlogic. Met hun groeimodel zorgen zij voor structureel meer omzet en staan ze garant voor blijvend resultaat. Voor o.a. klanten als Accordis en Meiling zorgde dit voor hele mooie resultaten. Al deze resultaten worden bovendien voor de klant inzichtelijk gemaakt in een overzichtelijk dashboard.

Supervisual

Toen we een jaar geleden onze nieuwe website online hebben gezet kwamen we al snel in contact met de jongens van Supervisual, Jaap en Mark. Supervisual is een creatief bureau uit Nijkerk. Ze waren onder de indruk van de front-end skills van Mandelo. Wat startte met een eerste indruk eindigde in een super leuke samenwerking. Ze waren opzoek naar een partij die hen kan ondersteunen in de technische ontwikkeling van de websites die ze designen. Ondertussen hebben we al een aantal websites voor Supervisual mogen bouwen. Zie hier een aantal voorbeelden:

www.l-accolade.nl

www.memphisfoundation.org

www.e-fluence.nl

Check them out!

"Supervisual het webdesign, wij de bouw. Recept voor mooi resultaat. Juist ook doordat ze dezelfde drijfveren hebben als Mandelo werken we fijn samen."

Samenwerkingen

Naast deze partners waar we op dit moment veel mee samenwerken werken we ook nog met een aantal andere bedrijven. Zo werken we met Helmert van MooiBeeld voor de fotografie, met Tim van VisualChefs voor toffe animaties en met Pieter en Remco van Twin Signing voor alle stickers die geplakt moeten worden. Één voor één leuke samenwerkingen waarin we elkaar versterken. Uiteraard staan we open voor nog meer samenwerkingen.

Naast nieuwe partners hebben we ook voor onze eigen klanten website’s live mogen zetten. Een kleine greep:

www.beleefenontmoet.nl

www.vanrheetuinen.nl

www.werkenbijretailtechnics.com

www.larosebloemeninterieur.nl

www.wager-europe.com

www.weldaero.com

www.westenwolf.nl

www.dedeurenspuiters.nl

www.accordis-academie.nl

www.thsbarneveld.nl

www.coolrentals.nl

www.christenenvoorisrael.nl

More to come!

En uiteraard kijken we ook vooruit. Na de vakantie mogen we weer twee nieuwe stagiairs verwelkomen. Een developer en een designer. Nice! Daarnaast zijn we bezig met een aantal mooie producten. Zo gaan we in Q4 de nieuwe website van Terdege live zetten en zijn we op dit moment voor een van onze klanten vanuit een strategie sessie een totale rebranding aan het realiseren. Inclusief brandbook, nieuwe fotografie, nieuwe teksten en website. Ook moet voor het einde van deze zomer de nieuwe webshop van Israel Producten Centrum gelanceerd zijn. Kortom, eigenlijk toch nog niet echt vakantie. Ik dank mijn klanten voor het vertrouwen in de afgelopen periode en wens iedereen die helemaal aan het einde van deze blog is gekomen een hele fijne vakantie toe!

Geschreven door

 Theo van de Kamp