Christenen voor Israël

Informatie platform voor Israël

In nauwe samenwerking met het team van Christenen voor Israël zijn we gestart met een digitale transitie. Het huidige platform voldeed onvoldoende aan de wensen van zowel de organisatie als de veranderende doelgroep.

Door te starten met een gezamenlijke brainstorm kwamen de huidige vraagstukken per discipline direct aan het licht. In navolging hierop verwerkten wij deze informatie in de wireframes en het uiteindelijke webdesign.

Klantnaam

Christenen voor Israël

Disciplines

Webdesign

,

Wireframing

,

UX-design

,

Webdevelopment

"Ons werk is nogal veelzijdig, en Mandelo heeft goed meegedacht over hoe we dit online het beste kunnen presenteren zodat we onze doelen kunnen bereiken."


Arjan Wendt - Christenen voor Israël

"Onze stichting is in de afgelopen jaren flink gegroeid, maar onze website (met inmiddels een miljoen bezoekers per jaar) kon die groei niet bijbenen. Tijd voor een nieuwe dus! Na wat speurwerk kwamen we onder andere uit bij Mandelo en we nodigden Theo uit voor een kennismaking. Toen hij vertelde dat ze niet met Wordpress werken maar met Plate was dat wel even slikken voor ons… Uit onze comfortzone, moeten we dat nou wel doen? En is dat wel betrouwbaar? Niet gewoon weer een oud-en-vertrouwd-Wordpress-site? Theo wist onze zorgen weg te nemen en we besloten om de nieuwe website door Mandelo te laten bouwen. Vanaf het eerste moment hebben we het proces als positief ervaren, omdat het project heel scherp werd begeleid vanuit Mandelo. Ons werk is nogal veelzijdig, en Mandelo heeft goed meegedacht over hoe we dit online het beste kunnen presenteren zodat we onze doelen kunnen bereiken.

We zijn heel blij met het eindresultaat: het design en de gebruiksvriendelijkheid van de website en het gemak van Plate om zelf de site verder in te richten zoals we dat willen. En Wordpress? Dat hebben we dankzij Mandelo en Plate nog geen moment gemist!

Arjan Wendt

Christenen voor Israël