Hi! Wij zijn Mandelo

Wij bouwen dynamische merken

Je doelgroep is in constante beweging. Trends, innovaties en vele andere factoren dwingen jouw bedrijf of merk mee te bewegen. Om in deze vraag te voorzien creëert Mandelo dynamische merken. Zowel on- als offline zorgen we dat je klaar bent voor de toekomst.

We wisselen kennis, ervaring en ideeën met elkaar uit. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Want iedere opdracht is het begin van een nauwe en langdurige samenwerking waarin we constant op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken.

Websites

Creative

Branding

Websites

Creative

Branding

Websites

Creative

Branding

Alles in huis

Om jouw merk verder te brengen

Branding

Jouw merk moet gezien worden en dat begrijpen wij als geen ander. Voordat je merk zichtbaar wordt is het belangrijk dat het verhaal klopt.

Design

Jouw merk zo aantrekkelijk mogelijk in de markt zetten. Onze vakidioten doen niet anders. Alles moet kloppen, van verhaal tot design.

Development

Met de continue veranderende wereld kan het lastig zijn om mee te bewegen met jouw doelgroep. Wij zorgen er voor dat jouw merk sterk en herkenbaar blijft.

Marketing

Alles klopt, maar geen publiek? Onze online marketeers brengen je online doelgroep in kaart en zorgen voor de zichtbaarheid die het verdient ;) .

Het team

Het team

Het team

Het team

Het team

Het team

Theo van de Kamp

Founder

Arne Schouten

Projectmanager

Rob Loman

Creatief partner

Carlijn Joosten

Projectmanager

Peter Vermaas

Front-end developer

Dick Stijnen

Front-end developer

Matthijs Zoet

Digital designer

Jacqueline Schreuder

Administratie